18 Juni, ochtend

Geplaatst op

Toen gistermiddag het zonnetje even doorbrak heb ik snel een foto gemaakt van de eendagsbloem. Toen ik zojuist de naam van de bloem opzocht op internet bleek zijn tweede naam Mozes-in-het-biezen-mandje te zijn.

5 reacties op “18 Juni, ochtend&rdquo

  1. Mooie bloem zeg! Die tweede naam komt mij bekend voor, maar weet niet hoe de plant er verder uitziet. Is het een wilde plant? Heeft het bij jullie vannacht ook geregend? Hier hangt het zwaar van de druppels! :grin:

  2. De plant heeft lange dunne bladeren. Het is een hoop blad met hier en daar een bloemetje. De plant zelf vind ik niet zo mooi (een beetje rommelig) maar het bloemetje is erg fotogeniek.

    Ik heb het vanmorgen horen regenen en het is inderdaad nat hier. Gelukkig is het nu droog want deze dame stapt op de fiets om naar het werk te gaan. :mrgreen:

  3. Schitterend, mooi van kleur. en errug scherp. Ik geniet van je foto’s.

    “da heije mooi doan”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.