Ochtend

19 Juni, ochtend

Vanmorgen ben ik wat vroeger van huis vertrokken om voor het werk aan even door het Engelse Werk te fietsen. Ver ben ik niet gekomen. Ik was nog geen 10 meter het park in gefietst toen ik al een mooi fotoonderwerp zag. Eerst maar eens aan het werk en dan vanavond met de foto’s aan de slag.

En oja, ook eerst even opdrogen wat ik ben natuurlijk weer zeiknat van het op de knieën zitten in het lange gras.

6 gedachten over “19 Juni, ochtend

  1. Als ik zulke plaatjes zie dan heb ik spijt ooit uit Zwolle vertrokken te zijn.

  2. Hallo Marmein,

    Wat maak je toch mooie plaatjes. Ik bezoek jouw site nu dagelijks – zelf kom ik er niet toe om elke dag even op pad te gaan – dus dan snuif ik even de sfeer op van jouw foto’s! En je weet het altijd goed te treffen.
    Groet!, Anita

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.