19 Juni, ochtend

Vanmorgen ben ik wat vroeger van huis vertrokken om voor het werk aan even door het Engelse Werk te fietsen. Ver ben ik niet gekomen. Ik was nog geen 10 meter het park in gefietst toen ik al een mooi fotoonderwerp zag. Eerst maar eens aan het werk en dan vanavond met de foto’s aan de slag.

En oja, ook eerst even opdrogen wat ik ben natuurlijk weer zeiknat van het op de knieën zitten in het lange gras.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

6 reacties op “19 Juni, ochtend”

 1. Ank avatar

  Wat een schitterend mooi plaatje! Ik ben heel benieuwd naar de rest!

 2. Anton avatar
  Anton

  Als ik zulke plaatjes zie dan heb ik spijt ooit uit Zwolle vertrokken te zijn.

 3. TanteTuintje avatar

  Wat een heerlijk sfeertje !

 4. Anita avatar
  Anita

  Hallo Marmein,

  Wat maak je toch mooie plaatjes. Ik bezoek jouw site nu dagelijks – zelf kom ik er niet toe om elke dag even op pad te gaan – dus dan snuif ik even de sfeer op van jouw foto’s! En je weet het altijd goed te treffen.
  Groet!, Anita

 5. man in de zorg avatar

  Ik kon je log op web-log.nl al lang, en ook deze mag ik zeer vaak bezoeken.
  Waanzinnig mooi, elke dag zo’n top foto.

 6. Frans avatar

  Hoe krijg je het elke dag weer voor elkaar om iets moois te maken.

  Gr. frans

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *