De Kloostertuin

Geplaatst op

Naar aanleiding vna mijn ochtendlogje van gisteren kwamen er verzoekjes binnen om de foto’s te laten zien. Bij deze dus. De opdracht die ik had voor het blad was ‘foto’s maken van de kruidentuin van het klooster Ter Apel’.

Ik was er nog nooit geweest, nou ja, zo’n 20 jaar geleden eens met de natuurclub om vogels te kijken. Het klooster zelf hadden we toen niet bekeken. Daar had ik nu mooi de kans voor.

De foto’s moesten een zomerse uitstraling hebben. Best lastig om dat in Mei voorelkaar te krijgen. Zeker ook omdat de kruiden nog niet zo welig aanwezig waren. En omdat de resolutie hoog genoeg moest zijn had ik de eos 400D van Achterbuurjongen1 geleend.

5 reacties op “De Kloostertuin&rdquo

  1. Mooi zeg.. jammer dat het destijds niet zo zonnig was, ben er ook wel eens (aan de buitenkant) geweest en ik vind dat je de sfeer mooi getroffen hebt.. dank !

  2. Ja, het is mooi daar, ik wil er ook weer eens naar toe. Denk je dat er meer opdrachten zullen komen?

  3. Lijkt me heerlijk om daar met een camera te mogen “snuffelen”. Goed weekend, Jan.

  4. Via fotoanna heb ik een kijkje genomen op je website. Ziet er schitterend uit… ik kom hier zeker nog es vaker kijken.

    groet HPtje

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.