Voor morgen heb ik een foto-web-log-wandeling gepland. We zijn al met z’n zessen dus dat gaat gezellig worden. De weersverwachtingen voor morgen zijn iets beter dan voor vandaag, dat moet dus prima te doen zijn.

Ik wou voorstellen om morgen om elf uur te verzamelen op de parkeerplaats in het bos. Mocht je ook nog mee willen dan ben je natuurlijk van harte welkom. Ik kan je eventueel van het station Zwolle ophalen als dat nodig is.

Voor diegenen die met de auto komen een routebeschrijving:

  • Neem op de A50 de afslag Heerde/Wapenveld
  • Ga boven op de viaduct richting Wapenveld (als ik het goed heb is dat vanuit beide richtingen links af)
  • Neem de eerste afslag links (de Dellen)
  • We verzamelen op de 2de parkeerplaats. De tweede parkeerplaats ligt in een bocht en is ooit zo’n 300 meter verplaatst. Het bordje Parkeren echter niet, dus na het parkeer-bord nog even doorrijden.

Mocht het nou echt niet te doen zijn met het weer dan kunnen we nog doorrijden naar Havelte waar we gegarandeerd ons kunnen uitleven met de macrolenzen.