26 Juni, ochtend

Geplaatst op

Mijn vader kweekt veel van zijn tuinbloemen zelf. Zo zijn zijn hanglobelia’s niet te evenaren. Elk jaar weer staan de prachtige blauwe wolken te pronken in allerlei bakken en manden. Vorige week heb ik wat van de lobelia’s mee naar huis gekregen en heb ik ze in mijn tuin gezet. En wat blijkt ? Er zitten ook een paar witte tussen. Of wist je dat wel Pa?

3 reacties op “26 Juni, ochtend&rdquo

  1. Goh, wat mooi!! Ik ben gek op die hanging baskets met die enorme wolken kleine kleurige bloemetjes. Lobelia’s zijn ook in roze tinten en zo’n menging vind ik nog het mooist! Verkoopt jouw pa ze ook?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.