26 Juni, ochtend

Mijn vader kweekt veel van zijn tuinbloemen zelf. Zo zijn zijn hanglobelia’s niet te evenaren. Elk jaar weer staan de prachtige blauwe wolken te pronken in allerlei bakken en manden. Vorige week heb ik wat van de lobelia’s mee naar huis gekregen en heb ik ze in mijn tuin gezet. En wat blijkt ? Er zitten ook een paar witte tussen. Of wist je dat wel Pa?

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

3 reacties op “26 Juni, ochtend”

  1. Margo avatar

    Goh, wat mooi!! Ik ben gek op die hanging baskets met die enorme wolken kleine kleurige bloemetjes. Lobelia’s zijn ook in roze tinten en zo’n menging vind ik nog het mooist! Verkoopt jouw pa ze ook?

  2. Marmein avatar

    Nee, hij verkoopt ze niet (hij geeft ze meestal gewoon weg 😉 )

  3. Margo avatar

    Oh, ahum … in dat geval hou ik me aanbevolen voor volgend jaar! 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *