28 Juni, ochtend

Donderdag alweer. Dat betekend straks eerst even de vuilcontainer aan de straat te zetten (ik hoor net die van de buren langs komen) Buiten ligt alles er weer fris bij. Overal druppeltjes met zo af en toe wat zon er overheen. Maar helaas, vandaag moet er eerst gewerkt worden. Pas daarna is er tijd voor foto’s maken. Alhoewel…. ik geloof dat ik eerst mijn nieuwe laptop ga inrichten.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

7 reacties op “28 Juni, ochtend”

 1. man in de zorg avatar

  Als ik dit weer van jouw ziet dan denk ik; (ik heb zelf een leuke hobby camera); het word tijd dat m’n vriendin een dure camera gaat kopen die net zulk mooie dingen kan als jou. Alhoewel ik besef dat een dure camera niet alles is. Het is de persoon die de foto maakt….
  Mooie foto; druppels; blijf telkens versteld staan bij je foto’s

 2. joekie avatar

  @man in de zorg. Dure camera is geen garantie voor betere foto’s, marmein is hier het levende bewijs van. Die fotografeert pas sinds kort met een digitale spiegelreflex, maar voor die tijd waren haar foto’s al heel erg mooi! (En met de beschrijvingen erbij ook erg leuk/leerzaam).

 3. Margo avatar

  Leuk dat sterretje onderaan! Ik ben wel thuis en ik kijk verlangend naar buiten, spannende wolkenluchten, zonnetje, hier en daar nog nat, maar voel me te beroerd. 😥 🙁

 4. RoMein avatar

  ik ben gek op sterretjes 😉 Heb jeje laptop nog niet ingericht? Ik dacht dat dat het eerst zou zijn wat je zou doen zodra je hem in huis had….veel plezier ermee 🙂

 5. Marmein avatar

  Het is even wennen met Vista. Als je dan ook nog eens het wachtwoord van je router kwijt bent en je het boekje waar het in stond moet zoeken dan gaat de tijd hard hoor ! 😉

 6. Margo avatar

  Goh, wat klinkt mij dit bekend in de oren! :mrgreen:

 7. K@rin avatar

  Wat mooi met dat kleine sterretje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *