Ochtend

28 Juni, ochtend

Donderdag alweer. Dat betekend straks eerst even de vuilcontainer aan de straat te zetten (ik hoor net die van de buren langs komen) Buiten ligt alles er weer fris bij. Overal druppeltjes met zo af en toe wat zon er overheen. Maar helaas, vandaag moet er eerst gewerkt worden. Pas daarna is er tijd voor foto’s maken. Alhoewel…. ik geloof dat ik eerst mijn nieuwe laptop ga inrichten.

7 gedachten over “28 Juni, ochtend

  1. Als ik dit weer van jouw ziet dan denk ik; (ik heb zelf een leuke hobby camera); het word tijd dat m’n vriendin een dure camera gaat kopen die net zulk mooie dingen kan als jou. Alhoewel ik besef dat een dure camera niet alles is. Het is de persoon die de foto maakt….
    Mooie foto; druppels; blijf telkens versteld staan bij je foto’s

  2. @man in de zorg. Dure camera is geen garantie voor betere foto’s, marmein is hier het levende bewijs van. Die fotografeert pas sinds kort met een digitale spiegelreflex, maar voor die tijd waren haar foto’s al heel erg mooi! (En met de beschrijvingen erbij ook erg leuk/leerzaam).

  3. Leuk dat sterretje onderaan! Ik ben wel thuis en ik kijk verlangend naar buiten, spannende wolkenluchten, zonnetje, hier en daar nog nat, maar voel me te beroerd. 😥 🙁

  4. ik ben gek op sterretjes 😉 Heb jeje laptop nog niet ingericht? Ik dacht dat dat het eerst zou zijn wat je zou doen zodra je hem in huis had….veel plezier ermee 🙂

  5. Het is even wennen met Vista. Als je dan ook nog eens het wachtwoord van je router kwijt bent en je het boekje waar het in stond moet zoeken dan gaat de tijd hard hoor ! 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.