Ochtend

29 Juni, ochtend

De vlinderstruik wordt dit jaar wel erg hoog. De bloemen staan op lange stelen pal voor het raam van mijn computerkamer op de 1ste etage. Juist daarom viel mij deze pluim op, eentje met twee punten. Zal de bloem straks op de hoed van Plop gaan lijken ?

9 gedachten over “29 Juni, ochtend

 1. Tuurlijk !

  Nog een vraagje aan iedereen trouwens: heeft iemand enig idee waar je tegenwoordig een alpinopetje koopt ?

 2. Een paar weken geleden was ik op een zaterdagochtend in Zwolle en lopend vanaf de Eekwal/Maagjesbolwerk (waar veel bussen stoppen) richting de markt kwam ik langs een zaakje waar alleen maar hoedjes en petjes werden verkocht! Dus die hebben vast en zeker ook alpinopetjes. Naam en adres van de zaak kan ik je helaas niet aan helpen…

  Bij een grotere V&D verkopen ze ze volgens mij óók! (alleen misschien niet in het zomerseizoen)

 3. Bedankt voor de tip ! Ik zal er straks even kijken. Pa is vandaag jarig en die wou graag een alpino. Kan ik hem straks geven. 😀

 4. Gefeliciteerd pa van Marmein, ik denk dat de alpinopet u goed zal staan, als Marjon er geen vindt haakt ze er wel even een! :mrgreen:

 5. Nog gefeliciteerd met de verjaardag van je vader! Hopelijk viel de alpinopet in goede smaak.
  Het viel me gisteren niet zo op, heb je iets met deze foto gedaan (ik zie wat ruis).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.