30 Juni, ochtend

Overal in de tuin hangen weer druppels. Zo ook in de uitgebloeide clematis, die met zijn warrige zaadbolletjes tussen de rozen hangt. Op deze zaterdagochtend weten de weergoden nog niet wat ze zullen gaan doen. In de blauwe lucht hangen hier en daar donkere dreigende plukjes wolken. Ik denk dat ik het er toch maar op ga wagen. Eens kijken hoe het met het boomkruiperkuikentje gaat.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

3 reacties op “30 Juni, ochtend”

  1. joekie avatar

    Waag het er maar op, hier is het schitterend weer. Het waait hard, maar het barst van de druppels op de bloemen, met het zonlicht erop zijn het net van die kleine kerstlampjes. (PS: ik heb nieuwe cardreader gekocht, de foto’s van de weblogwandeling staan op mijn site).

  2. RoMein avatar

    ben benieuwd hoe het met die kleine gaat!Hoe was het met de mus afgelopen??Of heb ik dat gemist?

  3. Marmein avatar

    De mus heb ik niet meer gezien. Tenminste, niet herkenbaar. Er vliegt hier altijd een hele groep musse rond, mischien dat ze daar tussen zit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *