1 Juli, ochtend

De phlox heeft het weer voor elkaar. Zo als elk jaar sinds hij in mijn tuintje staat heeft hij maar vier stengels met bloemen geproduceert. En ik had nou zo’n zin in een weelderige bos witte phloxbloemen. Ik geloof dat ik er maar een plant bij komt, want deze vertikt het om uit te breiden.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

2 reacties op “1 Juli, ochtend”

  1. joekie avatar

    Het gaat niet om de kwantiteit maar om de kwaliteit. Mooie bloemen.

  2. pauline avatar

    vind het ook een prachtige bloem, bij ons bloeit ie ook erg voorzichtig en bij anderen zie ik vaak een weelderige bos…maar ja…:???:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *