2 Juli, ochtend

De helft van mijn tuintje ligt nagenoeg plat. Niet van de regen maar door de hagewinde die zich om alles heen slingerd wat maar in mijn tuintje groeit. Onder het gewicht van dit plantje ligt zelfs de hertshooi bijna plat. Ik moet nodig in de tuin aan de slag geloof ik.

Berichten gemaakt 3317

4 gedachten over “2 Juli, ochtend

  1. Ze zijn al aardig wild. Ik durf bijna niet tussen de planten te gaan staan daar het daar wemelt van de mini-padjes. Ik trap er zeker een paar dood als ik dat doe.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven