Ochtend

3 Juli, ochtend

Hoe ik het voor elkaar heb gekregen mag Joost weten, maar de 6 clematissen die tegen mijn schutting groeien, bloeien allemaal tegelijkertijd. (of werkt het net zo als wanneer vrouwen lang samenzijn ? ) Jammer, want ze bloeien ook nog niet zo heel erg lang. Een van de clematissen heeft nu, lang na de bloei, nog voor een bloemetje geproduceerd. En ineens moet ik weer denken aan de muur van bloemen die ik dit voorjaar in mijn tuintje had.

3 gedachten over “3 Juli, ochtend

  1. Prachtig die clematissen! Misschien bloeien ze wel langer dit jaar of komt er een 2e bloei!
    Maar het is wel 3 juli hoor! 😉

  2. Het zou me niets verbazen als er een tweede bloei komt. Alles was zo ontzettend vroeg dit jaar. Mooie foto.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.