3 Juli, ochtend

Hoe ik het voor elkaar heb gekregen mag Joost weten, maar de 6 clematissen die tegen mijn schutting groeien, bloeien allemaal tegelijkertijd. (of werkt het net zo als wanneer vrouwen lang samenzijn ? ) Jammer, want ze bloeien ook nog niet zo heel erg lang. Een van de clematissen heeft nu, lang na de bloei, nog voor een bloemetje geproduceerd. En ineens moet ik weer denken aan de muur van bloemen die ik dit voorjaar in mijn tuintje had.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

3 reacties op “3 Juli, ochtend”

 1. Margo avatar

  Prachtig die clematissen! Misschien bloeien ze wel langer dit jaar of komt er een 2e bloei!
  Maar het is wel 3 juli hoor! 😉

 2. joekie avatar

  Het zou me niets verbazen als er een tweede bloei komt. Alles was zo ontzettend vroeg dit jaar. Mooie foto.

 3. Marmein avatar

  Oeps ! Ik zal het even aanpassen !:cool:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *