8 gedachten over “5 Juli, ochtend

  1. Ik dacht eigenlijk dat het vijgen waren, van zo dichtbij kun je dat niet waarnemen. En ze hebben al die kleur.:grin: Maar die dingen kun je lang bewaren vanwege het suikergehalte. Toen gaf Hans de tip. Niks uitpersen.
    Overigens bedankt voor je mooie foto’s elke dag.

  2. mmmm ik dacht even dat het een foto was van iemand met pokdalige billen en last van verstopping

  3. Oh verhip, mandarijnen. Of sinaasappels! Zo bont heb ik het nog nooit gemaakt. Maar wel mooi zo. Wil je ze nog eens met meer licht fotograferen, en dichterbij, dan kunnen we zien waar dat spul eigenlijk uit bestaat. Graag. 😎

  4. Is het nu de zwamvlok of zit die onder de schil, het kan natuurlijk ook de ectoplasma zijn van twee overleden sinaasappelen dan is het zoiets als geesten die contact met elkaar zoeken met hulp van het medium (fotografie). Ach ik lul maar wat, de foto is gewoon hartstikke mooi.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.