7 Juli, ochtend

Toen ik vanmorgen iets in de vuilcontainer gooide, viel mij in een bruinig kleurtje op op de rand van de container toen ik net het deksel liet dichtvallen. Ik tilde hem weer omhoog om te zien wat het was, het bleken een paar oorwurmen te zijn. “Goh”, schoot het door mijn hoofd, “die zie ik ook niet vaak.” En ik liep weer terug naar de keuken.

Maar halverwege bedacht ik mij dat ik daar een foto van kon maken voor mijn ochtendlogje. Zo gezegd, zo gedaan en daar istie dan. Weet je dat het mij nooit eerder is opgevallen dat die beestjes vleugeltjes hebben ? En waarom zie ik ze maar zo weinig. Zijn ze misschien seizoensgebonden ?

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

4 reacties op “7 Juli, ochtend”

 1. petra avatar

  je ziet ze overal, maar je moet er wel altijd iets voor optillen, een steen of pot!
  Houden zich graag op in donkere ruimtes zoals oren haha

 2. Jetske avatar
  Jetske

  Hoi Marmein, misschien zie je ze niet vaak in Zwolle, maar bij ons zijn ze er genoeg. Ook in onze voortent tijdens het kamperen in Borger waren er veel. Och, zolang ze niet op ons bed in de caravan lopen vind ik het best.
  Vroeger hadden we een miniatuur rietgedekt vervenershuisje in de tuin staan (De Werribben). Als kinderen gingen we daar wel eens een nacht in slapen. Echter van slapen kwam niet veel. Want eigenlijk waren we bang dat die tientallen oorwurmen die daar rondliepen het toch op onze oren gemunt hadden………

 3. Stien avatar

  Bah, ik vind het gore beesten. Wij noemen ze teenknijpers.. Grapige bijn aam 😉

 4. Margo avatar

  Nog nooit van zo dichtbij gezien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *