Vandaag zou ik meedoen aan een beachvolleybaltoernooi in Erm, in het team van Ina. Helaas is het hele toernooi in het water gevallen. Het strand was zwaar van het water. Sommige velden waren nog wat aangeharkt om te kijken of het veld daar beter van zou worden. Maar het bleek te slecht te zijn. Het natte, zuigende zand zou te veel blessures kunnen veroorzaken.

Terwijl wij wachtten op de uitslag van het organisatie-overleg ben ik maar even met de camera rond gaan lopen. Je moet toch wat doen, nietwaar ?

’t Is jammer voor de volleyballers natuurlijk, maar ook heel sneu voor de organisatie. Al dat werk voor niets gedaan.

Vanuit de kantine waar wij zaten, zag ik een afvoer waar nog geen regenpijp onder geplaatst was. Het water viel spetterend neer in een plasje. De broekspijpen maar opgestroopt en wat foto’s gemaakt.

Een van de regels van het toernooi was dat de naam van je team geen obscene woorden mochten bevatten. Dan moet je als maker van het programmaboekje natuurlijk geen domme tikfouten maken. Zo kreeg ons team wel een heel vreemde naam.