11 Juli, ochtend

Elk jaar zet ik wel een paar zomerbloeiers in de bloembakken die op het houthok staan. Dit jaar ben ik daar nog niet aan toe gekomen. Maar helemaal bloemloos zijn de bakken niet. 1 Lobeliazaadje is ontkiemt en heeft via een gaatje in de bak een uitweg gevonden.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

2 reacties op “11 Juli, ochtend”

  1. Ronald avatar
    Ronald

    Mooie fotos

  2. Annemarie avatar

    Onkruid vergaat niet 🙂
    Maarre al enige idee over de paddestoelentocht? Zou graag met je van gedachten wisselen over tips en trucs voor fotografie. Want ik ben toch wel heeel erg benieuwd hoe je altijd van die ontzettend gave tegenlicht foto’s maakt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *