Ochtend

16 Juli, ochtend

Het is al weer knap warm buiten. Het zal niet lang meer duren voor alle dauw verdwenen is. Omdat het gras zo mooi glinsterde ben ik daar even naartoe gelopen. Tussen het gras stonden deze 3 kleine paddenstoelen.

4 gedachten over “16 Juli, ochtend

  1. Mooi hoor en mooi belicht.. Ben trouwens wel benieuwd welke foto’s je met je nieuwe spiegelreflex en welke met de Powershot maakt.

  2. Ik ben benieuwd of je hierbij de hoekzoeker hebt gebruikt of dat je plat in’t gras bent gaan liggen… 😉

  3. @Marie-Claire: ik maak geen foto’s meer met de powershot. Ik ben bang dat ik anders te veel het uitklapschermpje ga missen

    @Margo: natuurlijk liep ik weer buiten zonder hoekzoeker en met een witte broek aan. Gelukkig waren de pijpen wijd en kon ik ze tot over mijn knieën opstropen. Dat ik de hele dag met vieze knieën heb rondgelopen heeft niemand gezien 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.