16 Juli, ochtend

Geplaatst op

Het is al weer knap warm buiten. Het zal niet lang meer duren voor alle dauw verdwenen is. Omdat het gras zo mooi glinsterde ben ik daar even naartoe gelopen. Tussen het gras stonden deze 3 kleine paddenstoelen.

4 reacties op “16 Juli, ochtend&rdquo

  1. Mooi hoor en mooi belicht.. Ben trouwens wel benieuwd welke foto’s je met je nieuwe spiegelreflex en welke met de Powershot maakt.

  2. Ik ben benieuwd of je hierbij de hoekzoeker hebt gebruikt of dat je plat in’t gras bent gaan liggen… :wink:

  3. @Marie-Claire: ik maak geen foto’s meer met de powershot. Ik ben bang dat ik anders te veel het uitklapschermpje ga missen

    @Margo: natuurlijk liep ik weer buiten zonder hoekzoeker en met een witte broek aan. Gelukkig waren de pijpen wijd en kon ik ze tot over mijn knieën opstropen. Dat ik de hele dag met vieze knieën heb rondgelopen heeft niemand gezien ;-)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.