Vlinderstruik

Vandaag heb ik heel wat vlinders gezien. Maar het op de foto zetten van een daarvan wou maar niet lukken. Bij mijn vader in de tuin vertikten ze het om op een laag hangende bloem van de vlinderstruik te gaan zitten. Later bij mij thuis wilden ze weer niet met hun kop in mijn richting te gaan zitten en om nou achterwerken te gaan fotograferen……. Ik ben daarom maar een beetje onder de struik gaan staan om tegen het licht in toch maar een poging te wagen. Het gaf een eigenaardig effect…….

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

4 reacties op “Vlinderstruik”

 1. prutsmuts avatar

  steekt ie daarom z’n tong uit?

 2. Kwebbel avatar

  Hij is heel erg fraai

 3. Margo avatar

  Boeiend standpunt!

 4. man in de zorg avatar

  Een krultong? Ik dacht alleen dat leguanen die hadden….. Je blijft ontdekken bij jouw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *