24 Juli, ochtend

Ik heb twee weken geleden weer eens een impulsaankoop gedaan. Geen grote, maar toch, het was niet vooraf gepland. Hoe ik het nou weer in mijn hoofd haalde om een ketting te kopen ? Ik kan mij niet heugen dat ooit eerder gedaan te hebben. Of ja, toch wel. Dat was in 1987. Een dun kettinkje met bergkristallen. Geen idee waar het ding is gebleven.

En nu, 20 jaar later, koop weer zo maar ineens een ketting. Maar ja, dan moet je hem wel om doen natuurlijk. En dat voelt me toch raar. Maar ik heb het gisteren de hele dag volgehouden. Nou ja, tot ik weer thuis kwam na het werk.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Eén reactie op “24 Juli, ochtend”

  1. Margo avatar

    Als je je maar niet geketend voelt! 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *