25 Juli, ochtend

Gisteren ben ik na het werk nog even rond wezen rijden, op jacht naar mooie wolkenluchten. Wonderlijk genoeg bleken die ineens verdwenen toen ik in de polder was aangekomen. Nou ja, dan maar even wat frisse wind op gesnoven op een dijk en verder wat rond gereden. Toen ik weer naar huis reed kwamen de mooie wolken weer op zetten. Maar ja, toen hoefde het van mij niet meer.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

3 reacties op “25 Juli, ochtend”

 1. frank avatar
  frank

  het zijn er 103,
  ik heb de bomen even geteld,
  klopt het?
  mvg.
  fvn.

 2. joekie avatar

  Prachtig, doet me een beetje aan Martin Kers denken. En ik ga niet controleren of het inderdaad 103 bomen zijn. Ik geloof Frank op zijn woord. 😉

 3. Margo avatar

  Ik denk dat je nog genoeg gelegenheid zult hebben om mooie wolkenpartijen te fotograferen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *