Ochtend

25 Juli, ochtend

Gisteren ben ik na het werk nog even rond wezen rijden, op jacht naar mooie wolkenluchten. Wonderlijk genoeg bleken die ineens verdwenen toen ik in de polder was aangekomen. Nou ja, dan maar even wat frisse wind op gesnoven op een dijk en verder wat rond gereden. Toen ik weer naar huis reed kwamen de mooie wolken weer op zetten. Maar ja, toen hoefde het van mij niet meer.

3 gedachten over “25 Juli, ochtend

  1. het zijn er 103,
    ik heb de bomen even geteld,
    klopt het?
    mvg.
    fvn.

  2. Prachtig, doet me een beetje aan Martin Kers denken. En ik ga niet controleren of het inderdaad 103 bomen zijn. Ik geloof Frank op zijn woord. 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.