28 Juli, ochtend

Ondanks dat het potje ooit was omgevallen, groeide de basilicum die er inzit rustig verder. Hij heeft zelfs bloemetjes gekregen. Om er een foto van te maken heb ik hem rechtop gezet, waardoor duidelijk wordt hoe krom hij is gegroeid.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

3 reacties op “28 Juli, ochtend”

 1. Anita avatar
  Anita

  Hallo Marmein,
  Ik volg je website dagelijks – je merkt er niets van behalve dat er af een toe een gast op je website verschijnt. Elke keer ben ik weer verrast hoe je elke dag een mooi plaatje kunt maken. Jij laat zien dat er altijd wel wat is te beleven – zelfs op zo’n grijze dag als deze. Jouw website is een verademing, daarom spiek ik er zelfs op mijn werk elke dag even op – een kleine oppepper voor tussendoor.
  Groet, Anita

 2. man in de zorg avatar

  ook al is de zomer nog zo slecht; je weet er (weer) wat moois van te maken!

 3. Margo avatar

  Had jij niet pas een heel bijzonder padje gespot?? 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *