Ochtend

28 Juli, ochtend

Ondanks dat het potje ooit was omgevallen, groeide de basilicum die er inzit rustig verder. Hij heeft zelfs bloemetjes gekregen. Om er een foto van te maken heb ik hem rechtop gezet, waardoor duidelijk wordt hoe krom hij is gegroeid.

3 gedachten over “28 Juli, ochtend

  1. Hallo Marmein,
    Ik volg je website dagelijks – je merkt er niets van behalve dat er af een toe een gast op je website verschijnt. Elke keer ben ik weer verrast hoe je elke dag een mooi plaatje kunt maken. Jij laat zien dat er altijd wel wat is te beleven – zelfs op zo’n grijze dag als deze. Jouw website is een verademing, daarom spiek ik er zelfs op mijn werk elke dag even op – een kleine oppepper voor tussendoor.
    Groet, Anita

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.