Ochtendimpressie

Geplaatst op

Met die ochtendnevel van vanmorgen kon het natuurlijk niet bij 1 foto blijven. De broekspijpen waren weer eens tot aan de liezen doornat, maar ik heb mij weer kostelijk vermaakt.

7 reacties op “Ochtendimpressie&rdquo

  1. genieten doe ik weer van je prachtige foto’s.
    Ik ben ook zo dol op vroeg opstaan maar vergeet juist op dat tijdstip vaak mijn camera. jammer zeg. Hier ga ik wat aan doen

  2. Mooi hoor, ik krijg het écht niet voor elkaar om zo vroeg mijn bed uit te rollen, zulke mooie foto’s te maken én dan ook nog eens op tijd naar mijn werk te vertrekken. Ik blijf blij foto’s maken en vergeet alles om mij heen. Ter bescherming zou ik dat in het weekend eens moeten doen, maar mijn bedje ligt dan nog zo lekker….
    Afijn, wie weet, binnenkort eens.. :smile:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.