Mijn log moest er aan geloven: ik had zin in een andere aankleding. En met de nieuwe layout zijn er wat nieuwe dingen bijgekomen.

  • Op verzoek van Frank kun je nu je reactie vooraf even bekijken voor je hem actief maakt. (en nee, er zit geen spellingscontrole op, maar wanneer je de nieuwste versie van Firefox gebruikt is dat ook weer opgelost :wink: )
  • Mocht je benieuwd zijn naar een antwoord op jouw reactie, dan kun je voor dat logje een email ontvangen wanneer er een nieuw bericht is. (dit kan niet wanneer het je eerste reactie op mijn site is)
  • en als laatste maar het meeste gepuzzel voor mij: Op de pagina Fotoplekjes kun je terugvinden waar ik de foto’s uit dat logje heb gemaakt. Wanneer je op de kaart op een ballonnetje klikt, zie je een voorbeeldje van het log. Klik vervolgens op de titel en je komt bij het betreffende log uit. De kaart kun je vinden onder de knop Naar de overzichtskaart

Er zullen vast nog wel wat kinderziektes in het geheel zitten. Mocht je iets tegenkomen dan hoor ik het graag !