Info

Een nieuwe lay-out

Mijn log moest er aan geloven: ik had zin in een andere aankleding. En met de nieuwe layout zijn er wat nieuwe dingen bijgekomen.

 • Op verzoek van Frank kun je nu je reactie vooraf even bekijken voor je hem actief maakt. (en nee, er zit geen spellingscontrole op, maar wanneer je de nieuwste versie van Firefox gebruikt is dat ook weer opgelost 😉 )
 • Mocht je benieuwd zijn naar een antwoord op jouw reactie, dan kun je voor dat logje een email ontvangen wanneer er een nieuw bericht is. (dit kan niet wanneer het je eerste reactie op mijn site is)
 • en als laatste maar het meeste gepuzzel voor mij: Op de pagina Fotoplekjes kun je terugvinden waar ik de foto’s uit dat logje heb gemaakt. Wanneer je op de kaart op een ballonnetje klikt, zie je een voorbeeldje van het log. Klik vervolgens op de titel en je komt bij het betreffende log uit. De kaart kun je vinden onder de knop Naar de overzichtskaart

Er zullen vast nog wel wat kinderziektes in het geheel zitten. Mocht je iets tegenkomen dan hoor ik het graag !

14 gedachten over “Een nieuwe lay-out

 1. Zo hé, die nieuwe layout knalt erin! Was wel heel even schrikken…
  Maar wel erg mooi gedaan Marmein! Fraaie verbeteringen die je hebt doorgevoerd.

  Benieuwd hoe anderen op de gedaanteverwisseling reageren…

 2. Ik zie ineens allemaal vreemde kleine beestje over mijn scherm gaan 😉

  Eindelijk gelukt dus, ik kan mijn struikelpunt van toen “live” niet weer vinden
  dus wat mij betreft is het af….. 🙂

 3. Hoi Marmein,
  het ziet er veelbelovend uit,
  vooral de link naar googlemaps vind ik interessant.
  mvg.
  fvn.

 4. Mooi hoor. Ik zie dat je die uitklapschermpjes hebt vervangen door mooie, simpele icoontjes, is wel een verbetering. Verder: mooi, simpel, functioneel! Dus helemaal goedgekeurd! 😀 😀 P.S. Waarom staat er 3000 achter mijn voorbeeldreactie?

 5. Als je heel goed kijkt zie je in je reactie een nummer staan (in jouw geval 2196) Dat betekent dat dat de 2196ste reactie is. De voorbeeldreactie doet vreemde dingen met dat getal. Ik vermoed dat jij de derde persoon bent die een voorbeeldreactie bekijkt 🙂

 6. Ik zie echt geen getal in mijn reactie staan! Zie jij die alleen misschien?
  Kijk maar:
  ….. schrijft op zondag 12 augustus 2007 om 16:31 :

  Mooi hoor. Ik zie dat je die uitklapschermpjes hebt vervangen door mooie, simpele icoontjes, is wel een verbetering. Verder: mooi, simpel, functioneel! Dus helemaal goedgekeurd! 😀 😀 P.S. Waarom staat er 3000 achter mijn voorbeeldreactie?

 7. In mijn beeldscherm zie ik die nummers wel: heel vaag dat wel, maar anders zou het ook storend worden.

  In voorbeeld op scherm zie ik ook het getal 3000. In de reactie hierboven 2205. Zal dit 2206 (of 2207, als er tussendoor op een ander logje is gereageerd) worden?

 8. Zo te zien tellen de voorbeeldreacties niet mee. Ik zal de layout van de voorbeeldreacties veranderen, anders is het veel te verwarrend vrees ik 😀

 9. Ik vind de mieren het leukst
  van de kikker weet ik dat hij klopt
  (met eeigen ogen mogen aanschouwen…)
  maar toch als ik hem dan zo zie,
  dan denk ik iedere keer zijn poot is twee keer zijn lichaamslengte
  wat dan weer niet over een komt…..
  Ik heb het over die kikker die op het “hokje” zit

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.