Ochtend

Nevelen

Het was weer prachtig vanmorgen. Prachtige nevels en een zonnetje dat er hier en daar doorheen prikte.

Het was een vreemde mist die vanmorgen over de velden hing. Op sommige plekken was hing het laag, op andere plekken juist weer hoog en kon je er zo onderdoor lopen.

Het was heerlijk om zo vroeg op de heide te zijn, iets wat ik eigenlijk nog nooit eerder gedaan had. Tenminste, niet dat ik mij herinneren kan. En zo vroeg in de morgen had ik het rijk ook nog eens voor mij alleen.

Toch moet ik een volgende keer toch nog vroeger zijn (ik was er tegen een uur of half zeven) want de nevels verdwenen heel snel toen de zon ze eenmaal aanraakte. Tegen de tijd dat ik weer bij de auto kwam was alles weer helder.

(Klik op een foto om alle 13 foto’s van de mist te bekijken )

6 gedachten over “Nevelen

  1. Moest net erg lachen om die mieren die langs de titelkader wandelen… Leuk die telkens wisselende figuurtjes op die plek. Goed gevonden! Maar zonder gekheid, je hebt de natuur vanochtend weer in fraaie plaatjes gevangen. Je vroege opstaan is weer royaal beloond. Ik zou toch echt een voorbeeld aan je moeten nemen en er ook wat vaker vroeg op uit moeten trekken. Ik ben de laatste tijd helemaal niet zo productief helaas. Het ontbreekt me aan inspiratie jammergenoeg. Deze foto’s leveren wel weer een aardige oppepper!

  2. Schitterende plaatjes! Bijzonder die “nevelen” in laagjes! 😀
    Die bovenste is bijna bijbels! Hoe heb je dat gedaan?

  3. Ik bewonder je moed om er zo alleen op uit te gaan maar ook je kracht om zo vroeg op te staan *lol* Waanzinnig mooie foto’s zijn het geworden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.