14 Augustus, ochtend

Hij heeft jaar in jaar uit in weer en wind buiten gestaan. Met wat kussens en niet te veel warmte was het daar prima zitten. Maar dit weekend hield hij het niet meer vol. Misschien had ik er niet op moeten gaan staan. Ik zal maar eens gaan kijken of ik het bijbehorende inbussleuteltje kan vinden om het ding uit elkaar te halen.


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

4 reacties op “14 Augustus, ochtend”

 1. Annica avatar

  Ah wat zonde…
  Meteen n nieuwe instaleren hoor! Bankjes zijn een belangrijk onderdeel van n fijne tuin 🙂

 2. Margo avatar

  En toen stond ze ineens op/in het bankje!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

 3. Margo avatar

  is dat plantje er afgelopen nacht doorheen gegroeid? Ik weet zeker dat die er gisteren nog niet stond! 😯

 4. Kwebbel avatar

  Oh zonde!!
  Wij hebben er ook zo een. Heb ik in de winter netjes onder een afdekzeil. En ik doe hem in t voorjaar in de olie. Helaas heeft hij wat butsen opgelopen tijdens t verhuizen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *