Ochtend

14 Augustus, ochtend

Hij heeft jaar in jaar uit in weer en wind buiten gestaan. Met wat kussens en niet te veel warmte was het daar prima zitten. Maar dit weekend hield hij het niet meer vol. Misschien had ik er niet op moeten gaan staan. Ik zal maar eens gaan kijken of ik het bijbehorende inbussleuteltje kan vinden om het ding uit elkaar te halen.

4 gedachten over “14 Augustus, ochtend

  1. is dat plantje er afgelopen nacht doorheen gegroeid? Ik weet zeker dat die er gisteren nog niet stond! 😯

  2. Oh zonde!!
    Wij hebben er ook zo een. Heb ik in de winter netjes onder een afdekzeil. En ik doe hem in t voorjaar in de olie. Helaas heeft hij wat butsen opgelopen tijdens t verhuizen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.