Een nieuw plekje…

Vanavond ben ik even naar de Vreugderijkerwaard gereden. Een mooi plekje langs een aftakking van de IJssel met uitzicht op het dorpje Zalk. Ik ging voor een zonsondergang maar de zon besloot vanavond zich te verschuilen achter een dikke laag wolken.

CollegaH had mij gewezen op een plekje een eindje verderop, waar je een mooi uitzicht had op de IJssel en de aftakking. Ik besloot daar maar eens naar toe te wandelen en het te bekijken. Het is inderdaad een prachtig plekje waar zelfs een picknicktafel staat.

Ook al was de zon al verdwenen, ik maakte toch even een foto van de IJssel. Het valt mij nog mee dat hij niet onscherp is, want ik schrok behoorlijk toen ik ineens een grote plons hoorde.

Het veld rondom de picknickplaats stond boordevol bloemen. Zo veel, en zo mooi dat het wel een tuin leek. Daar moet ik met wat beter licht zeker nog eens een keer naar toe gaan. Ik heb er geloof ik weer een nieuw fotoplekje bij.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

3 reacties op “Een nieuw plekje…”

  1. Margo avatar

    Mooi plekje! Ik zou er nu even naar toe fietsen, als het bij jullie ook mistig is tenminste!! 😀

  2. joekie avatar

    Mooie plaatjes, de weerspiegeling van wolken in het water (onderste foto) vind ik vooral erg mooi. Maak je me toch benieuwd, wat was die plons?

  3. Marmein avatar

    Ik denk een grote vis. Je kunt nog net het opspattende water zien 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *