Ochtend

24 Augustus, ochtend

Vanmorgen ben ik er even op uit getrokken. Lekker de ochtendlucht opsnuiven. Ook dit keer hingen er weer wolken laag aan de horizon. Op het moment dat de zon eindelijk boven de wolk was uitgeklommen, werd de mist die hier en daar hing ineens heel dicht.

3 gedachten over “24 Augustus, ochtend

  1. Ik liep de hond uit te laten, de zon bescheen alle druppeltjes, allemaal kleine lichtjes, de rookpluim in de verte ging loodrecht omhoog, en ik dacht 👿 👿 dat ik moet werken!!!
    Deze foto is prachtig!!

  2. Prachtig hoor, genieten ! (En ik heb vandaag voor het eerst in tijden en tijden héerlijk uitgeslapen.. normaal zit ik op dit soort momenten al in mijn auto onderweg naar het werk of ben ik al aan het werk..)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.