30 Augustus, ochtend

Geplaatst op

Ze zijn al weer prachtig aan het verkleuren, de hortensia’s in mijn voortuintje. Het is elk jaar weer genieten van die struiken. Eerst de groene knoppen, daarna de felgekleurde bloemen die eindeloos lang bloeien, en dan nu het oud roze en grijsgroen van de naderende herfst.

3 reacties op “30 Augustus, ochtend&rdquo

  1. Ik vind hortensias ook heel mooi. Die van mij hebben dit jaar maar even kleur gehad. Ze begonnen blauw, binnen een paar dagen werden ze wit-groenig. Wel mooi maar ook wel een beetje saai :neutral:

  2. Ze worden inderdaad steeds mooier. Ik zag hier struiken met al oude bloemen eraan die nog steeds nieuwe bloemen kreeg.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.