31 Augustus, ochtend

Vanmorgen nogmaals een hortensia. Margo schreef dat ze aan struiken met oude bloemen ook weer nieuwe bloemen zag bloeien. Bij mij is dat ook het geval. Het is maar 1 bloem maar door het contrast met haar oudere zusters knalt ze er uit.

Berichten gemaakt 3317

7 gedachten over “31 Augustus, ochtend

  1. Bijzonder hoor! Gisteravond zag ik op een rotonde zelfs crocussen in bloei staan, ook al zo bizarre gewaarwording eind augustus!

  2. Inderdaad Ina, Steph heeft waarschijnlijk herfststijlloos gezien šŸ˜† Op mijn oude log heb ik daar wel eens foto’s van geplaatst. Ik zal ook eens op gaan letten, kan ik weer wat nieuwe foto’s maken voor op mijn nieuwe log :mrgreen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven