31 Augustus, ochtend

Vanmorgen nogmaals een hortensia. Margo schreef dat ze aan struiken met oude bloemen ook weer nieuwe bloemen zag bloeien. Bij mij is dat ook het geval. Het is maar 1 bloem maar door het contrast met haar oudere zusters knalt ze er uit.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

7 reacties op “31 Augustus, ochtend”

 1. Steph avatar
  Steph

  Bijzonder hoor! Gisteravond zag ik op een rotonde zelfs crocussen in bloei staan, ook al zo bizarre gewaarwording eind augustus!

 2. Margo avatar

  Mooie kleuren hoor!

 3. Ina avatar

  Steph ik zeg…. ga nog een keer terug
  crocus zonder bladeren oftewel de herfsttijlloos

 4. Marmein avatar

  Inderdaad Ina, Steph heeft waarschijnlijk herfststijlloos gezien 😆 Op mijn oude log heb ik daar wel eens foto’s van geplaatst. Ik zal ook eens op gaan letten, kan ik weer wat nieuwe foto’s maken voor op mijn nieuwe log :mrgreen:

 5. Margo avatar

  Hahaha! Het is exact crocus! :mrgreen:

 6. k@rin avatar

  Wat een mooie kleur, maar ook die herfstkleur van de foto van je vorige log vind ik mooi!

 7. […] ik mij eind augustus over een nieuwe hortensiabloem tussen alle oude bloemen, deze week verbaasde de struik mij opnieuw. Hij heeft het voorelkaar […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *