Ochtend

2 September, ochtend

He, jammer. Vandaag zit de lucht hier een beetje dicht. Dat was gisteren wel anders. Dat was heerlijk genieten van prachtige luchten. Maar ik hou het in de gaten. Wie weet komt er nog verandering in vandaag.

2 gedachten over “2 September, ochtend

  1. Prachtige lucht! Aan de buienradar te zien blijft het na de buien van vanochtend redelijk droog, en ik kan je melden dat in Breda de zon er inmiddels doorheen is. Volgens mij is het nou heel mooi met veel druppels! 😉

  2. In Breda waren vanochtend mooie plaatjes te schieten inderdaad van druppels. vanochtend regende het een tijdje maar daarna ging de zon schijnen. Ik heb voor mijn verjaardag een nieuwe macro-lens gekregen en heb het voor het eerste uitgeprobeert 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.