6 September, ochtend

Ik was het al weer helemaal vergeten, maar in het voorjaar had ik wat dahlia’s geplant. Ik heb er nauwelijks iets van terug gezien, hooguit wat bladeren. Maar gisteren zag ik ineens een wit plekje in de tuin: een kleine dahliabloem. De eerste bloem heb ik geloof ik gemist.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

2 reacties op “6 September, ochtend”

  1. Maan avatar
    Maan

    Hoe kostbaar! Moeder Aarde geeft ons zo veel, als we het maar willen ontdekken en zien! Ondanks dat je het was vergeten, komt het op! Alles wat we planten, alles wat we zaaien komt bij ons terug. Het Universum is groot, kunnen we meestal niet overzien, maar wat onze Aarde schenkt kunt je alleen maar ontdekken als je er voor open staat. Kijk naar beneden, onze aarde is een weerspiegeling van wie en wat je bent. Geniet ervan! Het bloeit voor Jou!

  2. Jan avatar

    Toch een verrassing voor je. Wel leuk zo op een foto een bloeiend en een uit gebloeide bloem. Groet, Jan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *