Een beetje spelen….

Geplaatst op

Ik weet dat er mensen zijn die er nog niet aan willen, maar gebeuren gaat het toch: de herfst komt. Gisteren was er in het bos al wat van te proeven. Een boomstronk die vorig jaar nog midden op het pad lag, was nu uitelkaar gevallen en aan de kant geschopt.

Vorig jaar zat er 1 klein kleverig koraalzwammetje op (weet je nog Frank ?). Dit keer zaten er meer op en stonden ze mooi in het licht. Gelukkig had ik mijn bonenzak bij mij en kon ik eens lekker experimenteren.

5 reacties op “Een beetje spelen….&rdquo

 1. Mooi, bijna lichtgevend! Heb je weer met je kin in de blubber gelegen of heb je de hoekzoeker deze keer gebruikt! :wink:

 2. Hoi Marmein,
  ik heb een geheugen als een zeef,
  die boomstronk kan ik mij niet meer herinneren,
  de paddestoelen wel.
  mvg.
  fvn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.