Een beetje spelen….

Ik weet dat er mensen zijn die er nog niet aan willen, maar gebeuren gaat het toch: de herfst komt. Gisteren was er in het bos al wat van te proeven. Een boomstronk die vorig jaar nog midden op het pad lag, was nu uitelkaar gevallen en aan de kant geschopt.

Vorig jaar zat er 1 klein kleverig koraalzwammetje op (weet je nog Frank ?). Dit keer zaten er meer op en stonden ze mooi in het licht. Gelukkig had ik mijn bonenzak bij mij en kon ik eens lekker experimenteren.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

5 reacties op “Een beetje spelen….”

 1. Margo avatar

  Mooi, bijna lichtgevend! Heb je weer met je kin in de blubber gelegen of heb je de hoekzoeker deze keer gebruikt! 😉

 2. Marmein avatar

  Ja, eh, tja, nou ja, dat zit zo…….. Na de eerste foto bedacht ik mij dat ik ook nog een hoekzoeker bij mij had 😳

 3. frank avatar
  frank

  Hoi Marmein,
  ik heb een geheugen als een zeef,
  die boomstronk kan ik mij niet meer herinneren,
  de paddestoelen wel.
  mvg.
  fvn.

 4. Marmein avatar

  Ik wil je hem gerust nog een keertje aanwijzen Frank 😆

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *