Paddestoelen

Een beetje spelen….

Ik weet dat er mensen zijn die er nog niet aan willen, maar gebeuren gaat het toch: de herfst komt. Gisteren was er in het bos al wat van te proeven. Een boomstronk die vorig jaar nog midden op het pad lag, was nu uitelkaar gevallen en aan de kant geschopt.

Vorig jaar zat er 1 klein kleverig koraalzwammetje op (weet je nog Frank ?). Dit keer zaten er meer op en stonden ze mooi in het licht. Gelukkig had ik mijn bonenzak bij mij en kon ik eens lekker experimenteren.

5 gedachten over “Een beetje spelen….

 1. Mooi, bijna lichtgevend! Heb je weer met je kin in de blubber gelegen of heb je de hoekzoeker deze keer gebruikt! 😉

 2. Ja, eh, tja, nou ja, dat zit zo…….. Na de eerste foto bedacht ik mij dat ik ook nog een hoekzoeker bij mij had 😳

 3. Hoi Marmein,
  ik heb een geheugen als een zeef,
  die boomstronk kan ik mij niet meer herinneren,
  de paddestoelen wel.
  mvg.
  fvn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.