Ochtend

8 September, ochtend

Zittend aan mijn bureau viel mijn blik vanmorgen op de vloer van mijn computerkamer. Een klein boomblad viel door zijn kleuren op tegen de lichte achtergrond van de vloer. Die moet aan mijn slof zijn blijven hangen toen ik even in de tuin stapte. Alweer een teken van de naderende herfst.

2 gedachten over “8 September, ochtend

  1. Goh, wat mooi. Ik wou ook een logje maken met een herfstblad! ’t Is echt weer herfst aan’t worden. lekker wel, hoop op mooie kleuren en een lekker zacht zonnetje!! 😀

  2. Kan je ook laten weten bij de bladeren van wat voor bomen ze komen? Wel zo handig, toch?
    Hopelijk kan je er wel wat mee want ik vind het ook wel leuk om te weten 😉 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.