Frans Lanting

Via de website van Victor Bos, een natuurfotograaf van wie je de site zeker een keer moet bezoeken, kwam ik op een project van Frans Lanting

Nou had ik laatst zitten denken dat een slideshow met muziek en tekst mischien wel eens een keer leuk was om een bepaalde sfeer te creëren. Een keer iets anders dacht ik zo, en nu struikel ik zomaar over dit project van Frans Lanting.

Via ruim 80 foto’s wordt je langs de geschiedenis van de aarde geleid, een reis door de tijd. Een echte aanrader, dus ga er maar even goed voor zitten: LIFE, a journey trough time

Op de foto een den die ik eergisteren fotografeerde. Eentje die de tijd een beetje kwijt is geloof ik.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

5 reacties op “Frans Lanting”

 1. Margo avatar

  Jééé, wat gruwelijk mooi!!!!! De top dit! Helemaal geweldig!

 2. Victor avatar

  De website van lifethroughtime is inderdaad heel fraai, maar de foto’s komen veel beter tot hun recht in het bijbehorende boek.

  Victor

 3. Marie-Claire avatar

  Wat een mooie foto, voor Frans Lanting neem ik nog een keer de tijd..

 4. jan10 avatar

  Het boek van Frans Lanting is inderdaad prachtig, maar het kan nog mooier: de tentoonstelling heeft een tijdje terug in museum Naturalis in Leiden gehangen, geweldig! Vooral die foto van die waterleliebladen van onder gefotografeerd, maar zo heeft natuurlijk iedereen zijn eigen voorkeuren. Er was toen ook nog een kalender te koop in 2 formaten, als je de foto’s eruit snijdt en in een lijst doet heb je toch een echte Lanting in je huis hangen!

 5. jan10 avatar

  heb mijn weblog eerst verkeerd vermeld, sorry nu de juiste

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *