11 September, ochtend

Vanmorgen werd ik vroeg wakker gemaakt door Xarak. Toen ik mijn ogen eindelijk goed open had zag ik door het slaperkamer raam dat de lucht wat kleurde. Eigenlijk is het dan al te laat om mij nog aan te kleden en naar het weiland rijden, maar je kan het altijd proberen nietwaar ? En met wat onderbelichting lijkt het een stuk vroeger  😉

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

7 reacties op “11 September, ochtend”

 1. een fan avatar
  een fan

  Mooie foto’s Marmein, Ruud Krol zou er vast blij mee zijn. Wie weet zie ik je foto vanavond op het journaal! Met vr. groet.

 2. Marie-Claire avatar

  Mooi die weerspiegeling in het water !

 3. Margo avatar

  Ik zag het vanochtend en dacht nog: dat zou Marmein moeten fotograferen, die komt makkelijker in beweging dan ik! Dus bedankt! 😉

 4. Margo avatar

  Ruud Krol? Was dat niet een voetballer vanuit een ver verleden??? 😆

 5. Jan avatar

  Heeft wel iets zulke mooi luchten. Ik moest even goed kijken hoewel het hier nu geen ochtend meer is. Groet, Jan.

 6. Kootje avatar
  Kootje

  fijn ,zo’n kat! Ik liep vanmorgen om half zeven mijn dagelijkse rondje om de Wijde Aa met Joey,onze golden retreiver, en genoot van een prachtige lucht.Zie hetzelfde beeld nu op je site en vraag me af waar je die plaatjes geschoten hebt. Hoor ik maandag?

 7. Marmein avatar

  Ik wil het je nu ook wel vertellen hoor Kootje: deze opnames zijn bij het Sophia ziekenhuis genomen. 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *