Ochtend

11 September, ochtend

Vanmorgen werd ik vroeg wakker gemaakt door Xarak. Toen ik mijn ogen eindelijk goed open had zag ik door het slaperkamer raam dat de lucht wat kleurde. Eigenlijk is het dan al te laat om mij nog aan te kleden en naar het weiland rijden, maar je kan het altijd proberen nietwaar ? En met wat onderbelichting lijkt het een stuk vroeger  😉

7 gedachten over “11 September, ochtend

  1. Mooie foto’s Marmein, Ruud Krol zou er vast blij mee zijn. Wie weet zie ik je foto vanavond op het journaal! Met vr. groet.

  2. Ik zag het vanochtend en dacht nog: dat zou Marmein moeten fotograferen, die komt makkelijker in beweging dan ik! Dus bedankt! 😉

  3. Heeft wel iets zulke mooi luchten. Ik moest even goed kijken hoewel het hier nu geen ochtend meer is. Groet, Jan.

  4. fijn ,zo’n kat! Ik liep vanmorgen om half zeven mijn dagelijkse rondje om de Wijde Aa met Joey,onze golden retreiver, en genoot van een prachtige lucht.Zie hetzelfde beeld nu op je site en vraag me af waar je die plaatjes geschoten hebt. Hoor ik maandag?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.