12 September, ochtend

Geplaatst op

Margo vroeg eergisteren of ik het pluisje van de clematis op wat water had gelegd voor de foto. Ik had hem op een fossiel geplaatst dat ik ooit gekocht had in het zuiden van Marokko. Omdat het fossiel een beetje bol was aan de bovenkant, heb ik die gebruikt zodat het pluisje wat los zou liggen van de ondergrond. Dat het gepolijste fossiel het pluisje weerspiegelde zag ik pas toen ik door de zoeker van mijn camera keek.

Eén antwoord op “12 September, ochtend”

  1. Van de fossiel was op je pluisje (overigens net een veertje) -foto niets te zien. Mooi die fossiel, prachtig hoe de natuur zich vormt, ook te zien aan je broccolli (of zo) -foto van een paar dagen terug, varens, schelpen en zonnebloemen bijvoorbeeld.
    Ik denk dat ik me ook eens meer ga richten op vormen in de natuur! :grin:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.