Zou het nou aan mij liggen ? Altijd wanneer ik mijn meetlint nodig heb voor een klusje of zo, is hij nergens te vinden. Wat zeg ik ? Er is geen enkele te vinden. Ik moet er minstens 2 hebben, maar wanneer ik ze nodig heb weten ze zich altijd te verbergen.

En wanneer ik ze dan zoek, bedenk ik mij dat ik ze laatst nog zag (of een van hen) en toen had gedacht: oooo, liggen ze hier. Goh, heb ik ze toch eens een keer opgeruimd. Maar wanneer ik ze dan nodig heb kan ik ze op geen enkele ‘logische’ opruimplek vinden.

De enige die steeds weer vindbaar is, is mijn naai-meetlint. (heeft dat eigenlijk een eigen naam ? ) Al ruim twintig jaar doet hij dienst. Zelfs het plakband dat ik kort na de aanschaf van het meetlint er omheen moest doen omdat ik hem had laten vallen, zit er nog steeds op. Nou ja, een meter blijft een meter denk ik dan.