Hopeloos

Zou het nou aan mij liggen ? Altijd wanneer ik mijn meetlint nodig heb voor een klusje of zo, is hij nergens te vinden. Wat zeg ik ? Er is geen enkele te vinden. Ik moet er minstens 2 hebben, maar wanneer ik ze nodig heb weten ze zich altijd te verbergen.

En wanneer ik ze dan zoek, bedenk ik mij dat ik ze laatst nog zag (of een van hen) en toen had gedacht: oooo, liggen ze hier. Goh, heb ik ze toch eens een keer opgeruimd. Maar wanneer ik ze dan nodig heb kan ik ze op geen enkele ‘logische’ opruimplek vinden.

De enige die steeds weer vindbaar is, is mijn naai-meetlint. (heeft dat eigenlijk een eigen naam ? ) Al ruim twintig jaar doet hij dienst. Zelfs het plakband dat ik kort na de aanschaf van het meetlint er omheen moest doen omdat ik hem had laten vallen, zit er nog steeds op. Nou ja, een meter blijft een meter denk ik dan.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

6 reacties op “Hopeloos”

 1. Hans Thijsen avatar
  Hans Thijsen

  Marmein, z’n ding heet een centimeter.
  mooie foto’s maak je.
  groet, Hans.

 2. Marmein avatar

  Dankje Hans 🙂 Centimeter was ook wat ik in het hoofd had, maar het kwam mij ineens zo vreemd over toen ik het in wou tikken :mrgreen:

 3. Kwebbel avatar

  Ik noem die dingen altijd rolmaat en die voor bij de naaimachine meetlint.
  Troost je, die van ons zijn ook altijd spoorloos. Heb me laatst ook wezenloos gezocht. Natuurlijk vond ik hem niet. Tot ik de la onder Bente’s bed op ging ruimen…daar lag ie.
  hele logische plek natuurlijk 😉

 4. Paula de Ruiter avatar

  Hey Marmein,
  Ja, hier hetzelfde verhaal… Mooie foto van het meetlint…

  Heb je mijn mail gehad? over je foto?
  Groeten van Paula.

 5. Margo avatar

  Een centimeter die een meter lang is… 🙄 ook hier zijn de meetlinten altijd onvindbaar!

 6. alida avatar
  alida

  geniet elke dag van je mooie foto’s en verhaal.
  een kleine rolmaat heb ik in mijn handtas altijd bij me.
  ben hem dus nooit kwijt en is o zo handig.
  leuk idee om van die dagelijkse dingen foto’s te maken
  ga lekker door want veel mensen genieten van je website

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *