14 September, ochtend

We zitten weer in de periode dat zonsopgangen niet te vroeg zijn en nog voor dat we aan het werk moeten. Ik heb er vanmorgen dan ook weer heerlijk van genoten. Maar nu eerst maar eens brokjes gaan verdienen voor Xarak  😉

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

4 reacties op “14 September, ochtend”

 1. Steph avatar
  Steph

  Dat zeg ik ook heel vaak tegen mijn katten 😀 !
  Ik moet ’s ochtends alweer verlichting op mijn fiets aanzetten als ik om 06.35 uur richting de trein fiets… Vóór mijn werk foto’s maken is (en was) er voor mij (meestal) niet bij. Maar gelukkig hebben we jou, Marmein!

 2. Anneke Siepel avatar

  Mooie foto, met al die kleuren het heeft iets magisch.
  En dan de nevel helemaal aan de onderkant.
  Hij is gewoon SUPER!!!! 😉

  Groetjes, Anneke Siepel.

 3. joekie avatar

  Ja het was vanmorgen erg mooi. Heel roze en de vliegtuigstrepen waren ook heel mooi te zien. Helaas heb ik de (compact-)camera uitgeleend aan mijn ouders en had ik al 2 tassen vanmorgen, dus mocht de spiegelreflex niet mee naar Den Haag.

 4. Margo avatar

  Nah jaaah!! Ik zag deze wolken vanochtend ook, en het lijkt me sterk dat er boven Zwolle dezelfde hangen als boven Breda!! Kom straks maar es bij mij kijken!! 😛

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *