Ochtendgloren

Omdat voor vanmorgen mooi weer en nevel voorspeld werd, had ik de wekker wat vroeger gezet. Zo kon ik mooi voor het werk aan nog even naar het Engels Werk. Vanaf een plek, vlak voor de oude IJsselbrug, kon ik mooi richting de zonsopgang kijken.

Even verder de brug op, zag ik een stukje van de zonsopgang weerspiegelt in het water van de IJssel.

En aan de andere kant van de brug had ik zicht op de spoorbrug. Over niet al te lange tijd zal begonnen worden met de bouw van een nieuwe brug. Het uitzicht zal dus gaan veranderen.

Eenmaal over de brug kon ik een foto maken van de ochtendlucht met de brug zelf er ook nog op. Zo staand in het hoge gras ben ik geloof ik wel een stukje volksvermaak geweest voor een paar honderd kinderen die in grote groepen over de brug fietsten, op weg naar school.

Tja, en dan is het tijd om snel naar huis te gaan. Er moest immers nog een ochtendlogje gemaakt worden en een droge broek kon ik ook wel gebruiken.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

2 reacties op “Ochtendgloren”

  1. RoMein avatar

    en een cappucino natuurlijk 😉

  2. Margo avatar

    Je vermaakt hele volksstammen met je fotografie. 😆
    Eerst tijdens het maken en dan op je log! Deel je nog wel eens visitekaartjes uit?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *