20 September, ochtend

 In de zomer heb ik ze nooit aan, maar nu de dagen weer korter worden haal ik ze weer te voorschijn. Gezellig hier en daar wat kaarsjes aan. Ik heb gisteren een doos met 300 waxinelichtjes gekocht. Daar moet ik de donkere dagen wel mee doorkomen dacht ik zo.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

10 reacties op “20 September, ochtend”

 1. Marie-Claire avatar

  Mooi ! In een keer ‘vastgelegd’ ?

 2. Marmein avatar

  Nee, het was heel wat gepiel 😉 Ik had tegenlicht voor de rook nodig, waardoor de rechterkant van het houdertje zwart werd. Om het toch wat bij te lichten heb ik een waxine lichtje aan de andere kant gezet. Maar ja, als ik het ene lichtje uitblies, blies ik het andere ook uit 😐

 3. Jan avatar

  Is wel gezellig maar misschien ook niet zo gezond. Vele mensen kunnen er niet tegen. Meer info op http://www.lcmb.nl , onderwerp “Veel fijnstof door kaarsen” net onder het kopje Nieuwtjes. Groet, Jan.

 4. Marie-Claire avatar

  *gniffel*.. Nou, het resultaat mag er zijn ondanks de technische uitdagingen..

 5. Kwebbel avatar

  Ik zie je bezig 😆
  Maar het resultaat mag er zijn. Mooie foto

 6. Ina avatar

  Je moet wat om je lezer/kijkers tevreden te houden

  Offtopic ik neem aan dat je dit nog leest………
  ik ben iets later dan 8.00 uur
  ik MOET naar het postkantoor
  die is open om 7.45 uur dus reken maar uit…..
  Het is het gebied Engbertsdijksvenen in Kloosterhaar
  gaarne verzamelen aan de dorpstraat kant, te bereiken vanaf Hardenberg.

 7. Margo avatar

  Waar heeft Ina het over?? 😀
  Ik durf niet zo goed vaak kaarsjes te branden omdat alles er zo zwart van wordt!

 8. Ina avatar

  Gewoon…..
  over een natuurgebied
  en verder niks bijzonders Margo 8)

 9. Margo avatar

  Oh, dan is het goed! 😀
  Dit lampje doet me trouwens denken aan Aladin!

 10. Marmein avatar

  Het is een souvenir uit Lasa. In elke tempel in Tibet zie je er talloze van staan met yakboter als brandstof.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *