Ochtend

20 September, ochtend

 In de zomer heb ik ze nooit aan, maar nu de dagen weer korter worden haal ik ze weer te voorschijn. Gezellig hier en daar wat kaarsjes aan. Ik heb gisteren een doos met 300 waxinelichtjes gekocht. Daar moet ik de donkere dagen wel mee doorkomen dacht ik zo.

10 gedachten over “20 September, ochtend

 1. Nee, het was heel wat gepiel 😉 Ik had tegenlicht voor de rook nodig, waardoor de rechterkant van het houdertje zwart werd. Om het toch wat bij te lichten heb ik een waxine lichtje aan de andere kant gezet. Maar ja, als ik het ene lichtje uitblies, blies ik het andere ook uit 😐

 2. Is wel gezellig maar misschien ook niet zo gezond. Vele mensen kunnen er niet tegen. Meer info op http://www.lcmb.nl , onderwerp “Veel fijnstof door kaarsen” net onder het kopje Nieuwtjes. Groet, Jan.

 3. Je moet wat om je lezer/kijkers tevreden te houden

  Offtopic ik neem aan dat je dit nog leest………
  ik ben iets later dan 8.00 uur
  ik MOET naar het postkantoor
  die is open om 7.45 uur dus reken maar uit…..
  Het is het gebied Engbertsdijksvenen in Kloosterhaar
  gaarne verzamelen aan de dorpstraat kant, te bereiken vanaf Hardenberg.

 4. Waar heeft Ina het over?? 😀
  Ik durf niet zo goed vaak kaarsjes te branden omdat alles er zo zwart van wordt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.