21 September, ochtend

Ik hoop dat deze foto jullie niet te rauw op de maag valt zo op de vroege ochtend, maar op de eerste dag van de herfst leek een paddestoelfoto mij wel gepast. Heeft iemand enig idee wat er onder de zwam zit ? Ik niet eigenlijk. Ik denk een spinnenweb, al voelde het wel wat plastic-achtig aan en kon ik geen spin ontdekken. Of zou het een schimmel zijn ?

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

3 reacties op “21 September, ochtend”

 1. Margo avatar

  Spinnenrag of schimmel, een van die twee denk ik. 😉

 2. Jan avatar

  Je hebt me ook nieuwsgierig gemaakt……. hopelijk kom je er achter en laat je het me weten.
  Goed weekend, Jan.

 3. Margo avatar

  Of een kabouterbaardje! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *