25 September, ochtend

Marmein is sinds gisteren de bezitster van een nieuw mobieltje. Hoe ik er aan gekomen ben is eigenlijk een wat vreemd verhaal.

Het begon eind Juli. Achterbuurjongen1 feliciteerde mij met mijn prijs. Met een prijs ? Deed ik mee met een wedstrijd ? Wat voor wedstrijd was dat dan ? Verbaas vroeg Achterbuurjongen1 of ik dat dan niet wist. Nou, nee dus. Ik bleek een wedstrijd voor beste weblog gewonnen te hebben. Tenminste, dat geloof ik. Het kan ook zijn dat het voor het beste weblog met een bepaald onderwerp was.

De wedstrijd stond in de juli-editie van het blad Triv. Van het blad had ik ook nog nooit gehoord en dus ben ik naar de supermarkt gegaan om eens te lezen hoe het in elkaar stak. Daar was het julinummer al vervangen door het augustusnummer. Niemand in mijn omgeving kende het blad en daar Achterbuurjongen1 het ook weer via via had gehoord, liep dat pad ook dood.

Toen ik na een paar weken nog steeds niet van het blad had gehoord over de prijs, ben ik zelf maar eens gaan bellen. Ik kwam bij een callcenter uit, en men zou doorgeven dat ik gebeld had. Na weer een week of wat kreeg ik een mailtje of ik mijn contactgegevens wou doorgeven. En na weer een paar weken, net toen ik mij afvroeg of ik nog maar eens moest bellen, werd ik door Sony Nederland gebeld. Waar of ze het door mij gewonnen mobieltje konden bezorgen.

En dan heb ik ineens een (in mijn ogen) super de luxe mobieltje. Een mooi groot kleurenscherm, ik kan radio luisteren, er zit een kleine joystick op en zowaar, een 3 Megapixel camera. Daar kan ik zelfs de witbalans van instellen, bepalen waar ik op scherpstel, over/onderbelichten en zelfs zit er een macro-functie op. Tja, dat moet Marmein natuurlijk uitproberen.

Ach, en als je dan onderweg naar de volleybaltraining een mooie lucht ziet, kun je ook nog even een landschapfoto-test uitvoeren met het mobieltje natuurlijk.

Mocht iemand mijn weblog hebben opgegeven, bij deze hartelijk bedankt ! Ik ben heel blij met mijn mobieltje

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

15 reacties op “25 September, ochtend”

 1. jan10 avatar

  als je nog leuk vind om na te lezen waarom ze jouw weblog het leukst vonden: op marktplaats worden oude versies per stuk van het blad aangeboden

 2. Ank avatar

  Dat zijn nog eens leuke verrassingen!

 3. Seraka avatar

  🙂 Hartelijk gefeliciteerd! 🙂

 4. Karin avatar

  Je kunt de redactie van dit blad vragen of ze jouw een exemplaar van juli kunnen opsturen. En ook meer uitleg door wie en hoe je opgegeven bent. Wie weet kun je nog eens vaker iets winnen……Of anders het exemplaar waarin te lezen staat dat je gewonnen hebt.

 5. joekie avatar

  Da’s onverwacht. En een mobieltje met camera is altijd leuk. Ik heb er ook veel schik van (volgens mij heb ik de voorganger van die van jou). 😀

 6. els avatar

  Als ik het goed begrijp heb je de foto gemaakt met het mobieltje.Nou best mooi toch.Gefeliciteerd ermee

 7. Ina avatar

  Haa eindelijk 🙂
  Gefeliciteerd en niks mis mee met de foto`s
  maruh u is dus nu mobiel bereikbaar
  of weet u nu niet hoe de telefoon moet opnemen..?? 😉

 8. Margo avatar

  Heb je ‘m eindelijk!? 😀
  Gefeliciteerd hoor! Toch wonderlijk dat ze zelf zo weinig (=geen) moeite doen om de winnaar op de hoogte te brengen en van zijn welverdiende prijs te voorzien!!

 9. Kwebbel avatar

  Dat is een leuke verrassing. Gefeliciteerd met je prijs. Mooie foto’s hoor

 10. Jan avatar

  Heel veel plezier met je nieuwe speeltje….. Groet, Jan.

 11. Jan K. avatar

  Leuke verrassing. Gefeliciteerd!

 12. Janny avatar
  Janny

  Ik feliciteer je vanharte met je prijs, Je hebt het ook echt verdiend, zo,n prachtige site
  Gr Janny

 13. kk avatar

  gefeliciteerd 🙂

 14. Marmein avatar

  Dankjulliewel allemaal ! En ja, Ina, ik heb geen excuus meer om niet mobiel bereikbaar te zijn. Nou ja, mischien alleen dat mobiel bereikbaar zijn niet in mijn dagelijkse routine zit. 🙄

 15. Amiek avatar

  Gefeliciteerd, een helemaal terechte prijs. En het is inderdaad een raar verhaal. Maar ach, dan heb je weer iets te vertellen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *