Marmein is sinds gisteren de bezitster van een nieuw mobieltje. Hoe ik er aan gekomen ben is eigenlijk een wat vreemd verhaal.

Het begon eind Juli. Achterbuurjongen1 feliciteerde mij met mijn prijs. Met een prijs ? Deed ik mee met een wedstrijd ? Wat voor wedstrijd was dat dan ? Verbaas vroeg Achterbuurjongen1 of ik dat dan niet wist. Nou, nee dus. Ik bleek een wedstrijd voor beste weblog gewonnen te hebben. Tenminste, dat geloof ik. Het kan ook zijn dat het voor het beste weblog met een bepaald onderwerp was.

De wedstrijd stond in de juli-editie van het blad Triv. Van het blad had ik ook nog nooit gehoord en dus ben ik naar de supermarkt gegaan om eens te lezen hoe het in elkaar stak. Daar was het julinummer al vervangen door het augustusnummer. Niemand in mijn omgeving kende het blad en daar Achterbuurjongen1 het ook weer via via had gehoord, liep dat pad ook dood.

Toen ik na een paar weken nog steeds niet van het blad had gehoord over de prijs, ben ik zelf maar eens gaan bellen. Ik kwam bij een callcenter uit, en men zou doorgeven dat ik gebeld had. Na weer een week of wat kreeg ik een mailtje of ik mijn contactgegevens wou doorgeven. En na weer een paar weken, net toen ik mij afvroeg of ik nog maar eens moest bellen, werd ik door Sony Nederland gebeld. Waar of ze het door mij gewonnen mobieltje konden bezorgen.

En dan heb ik ineens een (in mijn ogen) super de luxe mobieltje. Een mooi groot kleurenscherm, ik kan radio luisteren, er zit een kleine joystick op en zowaar, een 3 Megapixel camera. Daar kan ik zelfs de witbalans van instellen, bepalen waar ik op scherpstel, over/onderbelichten en zelfs zit er een macro-functie op. Tja, dat moet Marmein natuurlijk uitproberen.

Ach, en als je dan onderweg naar de volleybaltraining een mooie lucht ziet, kun je ook nog even een landschapfoto-test uitvoeren met het mobieltje natuurlijk.

Mocht iemand mijn weblog hebben opgegeven, bij deze hartelijk bedankt ! Ik ben heel blij met mijn mobieltje