Ochtend

26 September, ochtend

Sinds een paar weken is Marmein een beetje aan het lijnen. Gewoon wat minderen met die dingen waar je dik van wordt. Je wordt geacht veel water te drinken en dat is nou net iets wat er bij mij maar moeilijk in gaat. Thee zou een goede vervanger zijn en zo zit deze verstokte cappuccino-drinker ’s morgens aan een kopje van het transparante goedje. Valt best mee eigenlijk.

11 gedachten over “26 September, ochtend

 1. koffie (zonder melk en suiker welliswaar) levert ook 0,0 caloriën op. Mooie foto trouwens. Je bent blijkbaar niet alleen keigoed in natuurfoto’s.

 2. Mooie foto. Je hebt thee in vele smaakjes, ik houd het toch altijd bij gewone of groene thee. Succes met lijnen! Zeker in de periode dat de sinterklaasspulletjes weer de super in komen.

 3. Hoi Marmein,
  hoeveel weeg je 😀
  drie weken geleden is ondergetekende begonnen met Sart To Run,
  zoals de naam al zegt, lopen voor beginners, er is reeds 2 kilogram af,
  is dat iets voor jou, joggen ❓ 😉
  mvg.
  fvn.

 4. Nee maar, ik ben een dame :mrgreen:

  Ik kan je wel vertellen hoeveel ik kwijt ben: bijna 5 kilo 😆

  Tja, ik zou ook beginnen met joggen, onder begeleiding van een ervaren jogger, maar die is nogal druk op het ogenblik.

 5. Met een vette knipoog. Ik vond Sonja wat te karig met eten. En dat terwijl ik niet een grote maar een foute eter ben (vlees en kaas). Ik drink door de weeks geen wijntje meer, probeer ’s avonds ook geen knabbeltje meer te doen (af en toe een uitschieter naar de japanse tokyo-mix van de AH) en op het werk drink ik geen cappuccino met volle melk meer maar neem ik mijn eigen halfvolle melkpak mee.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.