26 September, ochtend

Sinds een paar weken is Marmein een beetje aan het lijnen. Gewoon wat minderen met die dingen waar je dik van wordt. Je wordt geacht veel water te drinken en dat is nou net iets wat er bij mij maar moeilijk in gaat. Thee zou een goede vervanger zijn en zo zit deze verstokte cappuccino-drinker ’s morgens aan een kopje van het transparante goedje. Valt best mee eigenlijk.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

11 reacties op “26 September, ochtend”

 1. bart avatar

  koffie (zonder melk en suiker welliswaar) levert ook 0,0 caloriën op. Mooie foto trouwens. Je bent blijkbaar niet alleen keigoed in natuurfoto’s.

 2. Margo avatar

  Mooie foto!

 3. Joekie avatar

  Mooie foto. Je hebt thee in vele smaakjes, ik houd het toch altijd bij gewone of groene thee. Succes met lijnen! Zeker in de periode dat de sinterklaasspulletjes weer de super in komen.

 4. frank avatar
  frank

  Hoi Marmein,
  hoeveel weeg je 😀
  drie weken geleden is ondergetekende begonnen met Sart To Run,
  zoals de naam al zegt, lopen voor beginners, er is reeds 2 kilogram af,
  is dat iets voor jou, joggen ❓ 😉
  mvg.
  fvn.

 5. joekie avatar

  Hé frank, dat vraag je niet aan een dame 😀

 6. Marmein avatar

  Nee maar, ik ben een dame :mrgreen:

  Ik kan je wel vertellen hoeveel ik kwijt ben: bijna 5 kilo 😆

  Tja, ik zou ook beginnen met joggen, onder begeleiding van een ervaren jogger, maar die is nogal druk op het ogenblik.

 7. Margo avatar

  Hartstikke goed Marmein! Dat geeft de burger moed! Hoeveel “moet” je nog?

 8. Marmein avatar

  10 kilo zou mooi zijn. Ik doe het rustig aan, het gaat dan wel langzaam maar het is in iedergeval vol te houden.

 9. Margo avatar

  Bakker je Sonja??

 10. Marmein avatar

  Met een vette knipoog. Ik vond Sonja wat te karig met eten. En dat terwijl ik niet een grote maar een foute eter ben (vlees en kaas). Ik drink door de weeks geen wijntje meer, probeer ’s avonds ook geen knabbeltje meer te doen (af en toe een uitschieter naar de japanse tokyo-mix van de AH) en op het werk drink ik geen cappuccino met volle melk meer maar neem ik mijn eigen halfvolle melkpak mee.

 11. frank avatar
  frank

  hè bah, wat karig
  😆 😆 😆

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *