8 gedachten over “27 September, ochtend

 1. Ben benieuwd! Ik heb het niet zo op kunstlicht, maar denk dat je met flitslicht wel heel andere dingen kunt fotograferen. Verbaas ons! 😀

 2. Nivano is heel benieuwd waar je nu mee aan komt aanzetten,
  een nieuwe manier van fotograferen 🙄 🙄
  Als het net zo iets wordt als de “bewegende bomen” … 😀
  maar ik ben benieuwd en zal mijn ogen open houden 😯
  mvg.
  fvn.

  ps handig die berichtgeving van een reactie via de mail
  hoef ik je weblog niet meer te openen 😆

 3. Het zijn twee losse flitsers die elk op een statief geplaatst kunnen worden. Ook zitten er twee parapluutjes bij om het licht wat difuser te maken. Ik kan de flisters op mijn spiegelreflex aansluiten maar ik kan ook de slave gebruiken die er bij zit.

  Dat is een klein apparaatje dat op de kleine flits van de camera reageert en er voor zorgt dat de andere twee flitsers af gaan. (ze zijn nog al oud en CollegaT was bang dat de condensator een te hoge piekspanning zou kunnen geven die de camera zou kunnen beschadigen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.