28 September, ochtend

Het is dat Xarak mij met zijn pootje wakker tikte, anders had ik mij geheid verslapen. Ik heb denk ik toch het verkeerde knopje van de wekker aangetikt geloof ik. Ik gebruik voor mijn ochtendlogje daarom maar een foto van afgelopen zondag. Vlak voor het afvaren in Lauwersoog kon ik nog net een foto maken van de dageraad.

En dan is het nu tijd om mij in het regenpak te heisen en naar het werk te gaan.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

2 reacties op “28 September, ochtend”

  1. Margo avatar

    Wat een mooi plaatje! 😀

  2. Jan avatar

    Het zou een schilderij kunnen zijn….. goed weekend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *