Onderweg

Nou denk ik s’morgens toch echt dat ik wakker ben wanneer ik naar het werk fiets. Maar vanmorgen zag ik pas voor het eerst deze herfststijlloos langs de weg staan. Ze moeten er toch al een tijdje staan en toch zijn ze mij nooit eerder opgevallen.

Toen ik vanmiddag naar huis fietste zag ik ineens deze twee cactussen bij de fietstunnel van de van Karnebeeklaan staan. Hoe lang zouden die er al staan. En wat doen ze daar eigenlijk ?

Even verderop, bij de stoplichten in de buurt van de herfststijlloos, zag ik een wat wonderlijke auto bij de stoplichten staan. Snel de fiets aan de kant, camera uit de fietstas en een foto maken. Jammer dat de breed grijnzende chaufeur niet te zien is achter het spiegelende glas.

Zo zie je nog eens wat, onderweg van en naar het werk.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

6 reacties op “Onderweg”

 1. Karin avatar

  Hoi Marmein, dat beeld in die auto, ik vermoed dat het een beeld van Michaël is. Vandaag, de 29e is het Michael. Aangezien hij de beschermheilige van Zwolle is gaan ze daar vandaag wat van maken.
  12:00 vertrekt de Sint Michaelsommegang van het Grote Kerkplein
  15:00 zullen leerlingen van de Michaëlschool de draak verslaan in de Michaëlkerk.
  Verdeeld over diverse locaties in de stad is er nog veel meer te zien en te doen.

  Ik moet nu weg naar het Engelse werk waar de Vrije School Michaël (doen ze elk jaar) Michael gaan vieren met allerlei spelletjes met uitdagingen voor de kinderen.

 2. Ank avatar

  Zo te zien heeft die engel het Zwolse stadswapen (blauw met wit kruis) ook inderdaad bij zich dus zal het inderdaad Michaël wel zijn. Het wordt straks een natte processie als ik zo naar buiten kijk!

 3. Marmein avatar

  Ik zag het gisteravond inderdaad op tv, en bedacht mij toen ook dat de engel vast iets met dat feest te maken had. Ik was er graag heen gegaan om foto’s te maken maar heb een volleybalwedstrijd in Meppel.

 4. Jetske avatar
  Jetske

  Wat heb je dat weer prachtig gevangen. De overeenkomende kleuren van het beeld en de paal erachter.
  Wat heb je het kenteken netjes vervaagd. Je kunt zo gaan werken bij “Blik op de weg” 😉

 5. Anton avatar
  Anton

  Die grijnzende chauffeur is mijn zwager en het verbaasd mij iedere keer weer, waar hij of een creatie van hem opduikt. Staat hij niet op internet dan staat hij wel in de krant of in een van onze beruchte weekbladen. Wij zijn wel trots op hem.

 6. Marmein avatar

  Tja, je hebt van die zwagers……. :mrgreen: 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *