Toeval

Op het eind van de zaterdagmiddag mag ik na een volleybalwedstrijd graag even bij de AH naar binnenstappen. Zoals gewoonlijk heb ik dan nog geen idee wat ik ga eten en laat ik het afhangen van hetgeen een sticker met 35% korting op de verpakking heeft zitten. Ik laat het over aan het toeval.

Vanmiddag was dat de shushi. Keurig gerangschikt in een doosje zaten daar rijsthapjes met vis in, een flesje met saus, een pakje scherpe saus (ik heb het niet aangedurft) en een zakje gesnipperde gember. En oja, om het geheel af te maken zaten er ook twee uitschuifbare eetstokjes in. Hoe komen ze erop.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

5 reacties op “Toeval”

 1. Kwebbel avatar

  Die uitschuifbare stokjes deden het hem natuurlijk. Of kwam je daar pas achter toen je het open had gemaakt?

 2. Karin avatar

  Heeft het gesmaakt?

  Zelfs als er 35% afgaat vind ik het gruwelijk duur. En vreselijk lekker, ik heb heel wat van die doosjes gekocht en leeggegeten. Sinds kort maak ik ze zelf en dan zijn ze veel lekkerder en veeeeeeeeel betaalbaarder. Heerlijk met zoute haring, en avocado en alfalfa. En zalm, alle soorten garnalen etc etc. Man en zonen zijn ook enthousiast, ze rollen gezellig mee.

  AH verkoop ook een Sushi kit voor beginners. Een klein zakje sushi rijst, zeewiervellen, één rolmatje en nog wat Japanse smaakmakers. Tegenwoordig koop ik alles bij de Toko aan de Rembrandtlaan, daar zijn de zeewiervellen en rijst meer dan 50% goedkoper.

 3. Joekie avatar

  Oh heerlijk en volgens mij verschrikkelijk gezond. Wat je met die groene saus moet doen (heb ik afgekeken van Japanse vrienden): je moet het zakje met die groene saus leegknijpen in twee van die visjes sojasaus en een beetje mengen. Daar hel voorzichtig je sushidingetje in dopen.

 4. Margo avatar

  Haha, uitschuifbare eetstokjes! Lachen hoor! :mrgreen: Sushi is toch verse vis, rauwe dus?Hoe smaakte dat?? 🙁

 5. Marmein avatar

  Het is geen rauwe vis Margo, dat heet Sashimi. Sushi zijn rijsthapjes die op verschillende manieren zijn klaargemaakt. Met garnaal of zalm of komkommer etc.

  Alhoewel ik geen vis-eter ben vind ik Sashimi ook lekker 😐 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *