Ochtend

3 Oktober, ochtend

 

Werkend met mensen die het onderhoud van het spoor doen, krijg je veel uitleg over hoe het onderhoud werd en wordt gedaan. Ik moet dan regelmatig terug denken aan een vakantie waarin ook een spectaculaire treinreis zat.

 

In Equador kon je een treinrit maken door een bergachtig gebied langs diepe ravijnen. De tocht werd nog indrukwekkender doordat je boven op de trein mocht zitten, gelukkig wel stevig achter een hekje. Wat moeten ze in dat land wel niet denken van die maffe toeristen die op het dak zitten ?

2 gedachten over “3 Oktober, ochtend

  1. Tja, In Ecuador, dat was the devils nose? Die rit heb ik ook gemaakt. Fantastisch! Jammer dat ik toen filmde in plaats van fotografeerde.

  2. O, maar van film kun je ook foto’s afhalen hoor (de kwaliteit is dan niet veel beter dan deze gescande foto, maar ach…)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.