4 Oktober, ochtend

 

Gisteravond kreeg ik een hint dat het vandaag dierendag zou zijn. Een mooie gelegenheid om Xarak weer eens op de foto te zetten. Maar ja, een zwarte kat ’s avonds in de huiskamer op de foto zetten is geen makkie. En al helemaal niet met een kat die de hele avond tegen je aan gekleefd zit. Hier zit hij met zijn voorpootjes op mijn linkerarm omdat mijn schoot al bezet is door een laptop. Doet hij dus heel netjes vanavond. Zo had ik nog 1 hand vrij om op goed geluk een foto te maken.

 

Normaal gesproken probeert hij zich tussen de laptop en mijn buik te wringen (ik ben dan ook niet voor niets een beetje aan het minderen). Iets wat hem nooit lukt en dus altijd eindigd in een reeks vreemde tekens op mijn beeldscherm omdat meneer zich uiteindelijk om het toetsenbord laat vallen.

Niet vergeten dus vandaag he ? Vandaag nog liever zijn voor je huismaatje als anders.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

3 reacties op “4 Oktober, ochtend”

 1. Kootje avatar
  Kootje

  Ik ben vandaag superdruk met mijn huismaatjes: ten eerste is dat mijn huisband Tiek, waar ik precies op dierendag mee ben getrouwd(alweer 31 jaar geleden,het trouwste “beest” tot nu toe), onze poes Siep (12 jaar ondertussen) en de golden Joey van 5. Ik zou normaal gesproken nog koffievisite krijgen van familie en een paar vrienden, maar die heb ik afgebeld. Mijn pa ligt nog steeds met zijn gebroken heup in het zeikenhoes en ik ga daar maar ff heen

 2. GdM avatar

  😀 😀 ha dat probeert onze hond ook altijd, is ook erg verontwaardigd als die laptop ZIJN schoot geclaimt heeft. 🙄

 3. k@rin avatar

  toch nog knap gedaan met één hand. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *