Gisteravond kreeg ik een hint dat het vandaag dierendag zou zijn. Een mooie gelegenheid om Xarak weer eens op de foto te zetten. Maar ja, een zwarte kat ’s avonds in de huiskamer op de foto zetten is geen makkie. En al helemaal niet met een kat die de hele avond tegen je aan gekleefd zit. Hier zit hij met zijn voorpootjes op mijn linkerarm omdat mijn schoot al bezet is door een laptop. Doet hij dus heel netjes vanavond. Zo had ik nog 1 hand vrij om op goed geluk een foto te maken.

 

Normaal gesproken probeert hij zich tussen de laptop en mijn buik te wringen (ik ben dan ook niet voor niets een beetje aan het minderen). Iets wat hem nooit lukt en dus altijd eindigd in een reeks vreemde tekens op mijn beeldscherm omdat meneer zich uiteindelijk om het toetsenbord laat vallen.

Niet vergeten dus vandaag he ? Vandaag nog liever zijn voor je huismaatje als anders.