Ochtend

Spiegelen

Bij een klein plasje op een heideveldje in de Dellen, waren in de ochtendmist overal spinnenwebben te bewonderen. De meesten hingen horizontaal of zaten helemaal verwikkeld om de uiteinden van heidestruiken.

Een klein spinnenweb hing vlak boven het spiegelende water van de plas. Tja, en wat kan je dan anders doen dan je knieën in de blubber zetten en gaan fotograferen ?

12 gedachten over “Spiegelen

 1. Bij het zien van deze foto’s ben ik haast geneigd te gaan fluisteren, bang dat het kapot springt …..prachtig !

 2. diep, diep onder de indruk,, jij zorgt toch elke dag maar weer voor een brokje schoonheid,ben erg benieuwd naar de camera instelling bij deze foto’s, hoe zit het met de structuren-ketting, waar kunnen we de laatste reacties vinden?
  Groeten Nora

 3. Dat heb ik nog nooit gezien, zo’n verdronken spinneweb. Ik vind dat je dit heel erg knap in beeld hebt gebracht, vooral de bovenste foto waar de onderste helft het negatief is van de bovenste helft….prachtig gewoon.
  Zo’n fotobroek heb ik overigens ook, het heeft allang geen zin meer om die te wassen 😉

  Victor

 4. Dankjewel allemaal 😀

  @Nora: Het structuur-logje kun je vinden bij 18 September

  Aha, Victor, en ik maar denken dat ik steeds het verkeerde wasmiddel kocht. Ik heb nu maar twee broeken aangewezen als fotobroek omdat ik ze inderdaad ook niet meer schoon krijg 😕

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.