9 Oktober, ochtend

Hoe krijg ik het toch steeds voorelkaar. Ik gebruik hem nauwelijks, maar neem hem toch regelmatig mee wanneer ik ga fotograferen. En toch kan ik meestal dit ene onderdeeltje niet vinden, terwijl ik toch echt een vaste plaats heb om hem op te bergen.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

6 reacties op “9 Oktober, ochtend”

 1. René avatar

  Gewoon onder je toestel laten zitten lijkt me het handigst. 💡

 2. Annica avatar

  Huh? ❓ 😕 ❓

 3. Jantine avatar

  Ja ik ken dat…inderdaad onder je toestel laten zitten of gelijk weer op de “poot “doen!! ha, maar je hebt hem weer mooi op de kiek gezet…gr.jantine

 4. Frank van Hienen avatar

  Ik laat ‘m altijd op het statief zitten. Is ie er altijd als ik ’t statief gebruik. :mrgreen:

 5. jan10 avatar

  jij ook al? ik kwam hem bij wijze van uitzondering gisteren tegen op de plek waar ik hem vorige x gebruikt had en nog wel VOORDAT ik hem nodig ga hebben. En ik heb nog wel zoveel van die prachtige vakjes voor van alle attributen in mijn fotorugzak…. 😯

 6. Margo avatar

  Wasdah????
  Het tussenstukje tussen statief en camera?
  Goh, die vergeet ik nóóóóit!! 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *