Ochtend

9 Oktober, ochtend

Hoe krijg ik het toch steeds voorelkaar. Ik gebruik hem nauwelijks, maar neem hem toch regelmatig mee wanneer ik ga fotograferen. En toch kan ik meestal dit ene onderdeeltje niet vinden, terwijl ik toch echt een vaste plaats heb om hem op te bergen.

6 gedachten over “9 Oktober, ochtend

  1. Ja ik ken dat…inderdaad onder je toestel laten zitten of gelijk weer op de “poot “doen!! ha, maar je hebt hem weer mooi op de kiek gezet…gr.jantine

  2. jij ook al? ik kwam hem bij wijze van uitzondering gisteren tegen op de plek waar ik hem vorige x gebruikt had en nog wel VOORDAT ik hem nodig ga hebben. En ik heb nog wel zoveel van die prachtige vakjes voor van alle attributen in mijn fotorugzak…. 😯

  3. Wasdah????
    Het tussenstukje tussen statief en camera?
    Goh, die vergeet ik nóóóóit!! 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.